fysieke planner

90 dagen keuzekracht

€ 16.50 (inclusief BTW)

fysieke planner

90 dagen keuzekracht planner

€16,50 (inclusief BTW)

Een dagelijks ritueel voor krachtige focus & zichtbare groei

Om jouw werk en dat wat je graag wilt bereiken te doen, heb je keuzekracht nodig. Keuzekracht is het helder maken van je prioriteiten. Deze prioriteiten vertaal je in concrete dagelijkse acties. Zowel voor je werk als voor jezelf.

Leven is meer dan alleen werken. Om te werken is het nodig dat je ruimte maakt om te ontspannen en weer op te laden. Aandacht voor jezelf en de mensen in jouw omgeving. Zodat je groeit in mens-zijn.

Elk kwartaal bepaal je jouw focus. In de 90-dagen keuzekrachtplanner beschrijf je dagelijks op welke focusacties jij je richt; je plant je focustaken, regelzaken, ontspanning en oplaadmomenten.

In een 24-uurs agenda registreer jij wat je doet met jouw tijd. Ideaal voor als je werkt in onregelmatige diensten, een studie volgt of behoefte hebt aan het structureren van je dag.

Een dagelijks ritueel voor krachtige focus en groei

Wat levert de planner op?

Focus

Grip op tijd & energie

Ruimte in je hoofd

Inzicht in jezelf

Dankbaarheid

Een dagelijks ritueel voor krachtige focus en groei

Voordelen

 • Focus
 • Grip op tijd & energie
 • Ruimte in je hoofd
 • Inzicht in jezelf
 • Dankbaarheid

Uit welke onderdelen bestaat de planner?

Uit welke onderdelen bestaat de planner?

90 dagen focus

Op de focuspagina’s beschrijf je jouw doelen voor de komende 90-dagen.

Week overzicht

In het weekoverzicht plan je jouw focus per week.

De 24 uurs agenda

Gebruik de 24-uurs kolom om tijdblokken voor activiteiten te markeren.  .

Focustaken

Focustaken zijn de belangrijkste acties die je op een dag doet in lijn met je 90-dagendoelen.

To Do's

Geen losse briefjes meer. Hier schrijf je jouw regeldingen op.

Ontspannen & opladen

Plan je ontspanning en bedenk vooraf hoe jij deze tijd gaat invullen.

Notities

Ruimte voor je aantekeningen en inzichten.

Losse eindjes

Noteer hier wat is blijven liggen en werk eens per week je losse eindjes af.

Dankbaarheid

Schrijf op waar je deze dag blij mee bent en sluit de dag af met dankbaarheid.

Wat zeggen anderen?

'De planner is uitnodigend, overzichtelijk en heeft een mooie lay-out. De planner is naar mijn idee vooral geschikt voor ZZP-ers, managers, teamleiders -en beleidsmedewerkers. Omdat mijn werk sterk afgebakend is gebruik ik de planner vooral buiten mijn werk. Het belang van focus, afstreeplijstjes en het inplannen van rust is waardevolle toevoeging naast mijn agenda'
Lisette
Gespecialiseerd geriatrisch verpleegkundige
'Ik vind de planner vooral geschikt voor mensen die moeite met focus hebben. De PDF-instructie met de mindmap-oefening vond ik verhelderend. Lastig vind het om goed onderscheid te maken tussen focustaken en to do's. Positief vind ik de onderdelen opladen, ontspannen en dankbaarheid. De agenda met kolommen heb ik vaak achteraf ingevuld. Het was inzichtgevend om te zien waar ik mijn tijd aan heb besteed'.
Lies
Organizer

De keuzekracht planner

Francien Kramer

De Keuzekrachtplanner is door Francien Kramer ontwikkeld.

In mijn werk als docent, hulpverlener en als coach heb ik talloze schema’s getekend voor mijn studenten en coachklanten met als doel ‘het krijgen van overzicht’ het plannen van werk met ruimte voor ontspannen en opladen.

In veel bestaande systemen ligt de focus vooral op het organiseren van werk, terwijl werk, opladen en ontspannen in elkaars verlengde horen te liggen.

Omdat er geen systeem voorhanden was dat aan mijn  criteria voldeed, heb ik mijn eigen systeem ontworpen. Een systeem dat 24/7 ruimte geeft om krachtige keuzes om te zetten in dagelijkse acties.

Gericht op een leven met meer aandacht, balans en groei. En op een leven vanuit dankbaarheid’.

Niet alles wat jouw aandacht vraagt,
heeft jouw aandacht nodig!

Maak krachtige keuzes!

Voor wie is deze planner geschikt?

Voor wie is deze planner geschikt?

Zorgprofessionals die eigen werk en tijd kunnen plannen

Als zorgprofessional ben je beroepsmatig veel bezig met de agenda van anderen. Soms ten koste van jezelf. Zorg goed voor jezelf en breng focus aan. Met behulp van deze planner kies jij waar jij jouw tijd en energie voor vrij maakt.

Zelfstandige professionals met behoefte aan focus & balans

Je ideeënstroom stopt nooit, met gevaar dat je weinig afkrijgt. Wat wordt jouw focus, hoe verdeel je jouw tijd en energie voor de komende 90 dagen? In deze planner kun je 24/7 je tijd, focus en energie beheren en werken aan zichtbare groei.

Personen die worstelen met ziekte & (werk) balans

Deze planner helpt je bij het aanbrengen van meer overzicht en structuur. Per dag beschrijf je wat jouw belangrijkste taken zijn en wat je gaat doen om in balans te blijven. Je evalueert en stelt bij op basis van jouw energie. Dat geeft je regie.

Studenten die voortgang willen realiseren

Loop je vast in je studieplanning? Deze planner helpt je bij het concreet inplannen van jouw studietaken. Werkt 90 dagen vanuit focus aan je studievoortgang, doe het belangrijkste eerst je gaat vooruit.

Zorgprofessionals die eigen werk en tijd kunnen plannen

Als zorgprofessional ben je beroepsmatig veel bezig met de agenda van anderen. Soms ten koste van jezelf. Waar ligt jouw focus? Hoe zorg jij goed voor jezelf? Met behulp van deze planner maak jij dagelijks een keuze om vorm te geven aan je eigen leven, zodat je meer te geven hebt aan een ander.

Zelfstandige professionals met behoefte aan focus & balans

Je ideeënstroom stopt nooit, met gevaar dat je weinig afkrijgt. Wat wordt jouw focus, hoe verdeel je jouw tijd en energie voor de komende 90 dagen? In deze planner kun je 24/7 je tijd, focus en energie beheren en werken aan zichtbare groei.

Personen die worstelen met ziekte & (werk) balans

Deze planner helpt je bij het aanbrengen van meer overzicht en structuur. Per dag beschrijf je wat jouw belangrijkste taken zijn en wat je gaat doen om in balans te blijven. Je evalueert en stelt bij op basis van jouw energie. Dit geeft je regie.

Studenten die voortgang willen realiseren

Veel studenten lopen vast op het maken van een studieplanning. Deze planner geeft je een houvast voor 90dagen om vanuit een heldere focus te werken aan je studievoortgang. Doe elke dag het belangrijkste eerst en je gaat vooruit.

Ervaringen deelnemers

Ervaringen deelnemers

'Ik merk dat ik het lastig vind om mij aan mijn planning te houden. De planner heeft mij geholpen om stil te staan en oorzaken hiervoor te vinden. Het invullen van mijn dankbaarheid maakt mij duidelijk wat ik het meest belangrijk vind'.
Els
Zelfstandige
'Deze planner is vooral geschikt voor betrokken mensen met meerdere rollen in hun leven. Het inzicht dat er een extern geheugen beschikbaar is en tegelijk een verlengstuk van jezelf waarin je niet alleen aandacht heb voor taken maar ook expliciet je afstand (stilstaan bij de hectiek van de dag) en dankbaarheid kan weergeven. Nu nog meer doen. Het is een Eye-opener voor mij dat je ook ontspanning kan plannen'.
Annelies
MT-lid & Beleidsmedewerkster verslavingszorg

Wat je ontvangt:

1. Je ontvangt de 90 dagen keuzekrachtplanner per post. Deze A5 formaat planner (234 pg) is ingebonden met spiraal en voorzien van:

 • 1 pagina voor persoonlijke gegevens
 • 13 weekoverzichten
 • 90 dag overzichten inclusief 24-uurs agenda
 • 4 focuspagina’s voor jouw focusdoelen & taken
 • 2 reflectiepagina’s met vragen om aan het eind van de 90dagenperiode de balans op te maken
 • 9 notitiepagina’s.

2. Bij je bestelling ontvang je een PDF-instructie waarin het gebruik van de planner wordt uitgelegd. 

3. Je ontvangt het E-zine Keuzekracht. Praktische tips & inspiratie voor meer groei en balans in je leven.

Ervaringen deelnemers

'Ik denk dat de planner vooral handig is als je werk hebt dat nooit klaar is. Mijn werk is heel erg afgebakend, dus dat neem ik niet mee in mijn planner. De weekoverzichten zijn voor mij het prettigst. Ik vind het heerlijk om per week op te schrijven wat ik wil doen'.
Joline
Verpleegkundige
'Het boekje geeft mij vooral overzicht en inzicht. Ik denk dat ik normaliter veel in mijn hoofd hou, doe en plan. Door het op te schrijven geeft het mij meer rust. De planner is breed inzetbaar, ik denk dat deze ook heel geschikt is voor mensen met ASS en concentratieproblemen'.
Monique
Zelfstandig zorgondernemer
'Ik vind de planner geschikt voor mensen die moeite hebben met plannen en de focus elke keer ergens anders leggen. Mij heeft de planner rust in mijn hoofd gebracht. Ik ga doelgerichter bezig'.
Aukje
Zelfstandig verpleegkundige

Veelgestelde vragen

Schrijven helpt om informatie uit je hoofd te halen en te ordenen. Een heel groot deel van ons leven speelt zich digitaal af. Een planner op papier is een tegenwicht voor al het digitale. Een planner waar je in kunt bladeren met ruimte voor persoonlijke notities.

Veel goede voornemens ontstaan aan het begin van een nieuw jaar. Vaak sneuvelen deze al na enkele weken. Een kwartaal is een overzichtelijke eenheid. Je kunt elk kwartaal opnieuw beginnen en starten met heldere focusdoelen die je inplant. Hierdoor vergroot je de kans op het bereiken van jouw doelen.

De planner kun je goed naast een digitale agenda gebruiken. Afspraken met anderen zijn handig om in beide systemen op te nemen. Je persoonlijke keuzes, focus, balans en dankbaarheid schrijf je in de planner.

Bestellingen worden verwerkt op maandag, woensdag en vrijdag. Je ontvangt je planner in principe binnen 2 werkdagen.

Bij je bestelling van de planner ontvang je een instructie hoe  je de planner het beste kunt gebruiken. Daarnaast ontvang je het e-zine keuzekracht waarin je tips en inspiratie ontvangt om het werken met de planner tot een succes te maken.