fysieke planner

90 dagen keuzekracht

€16,49 inclusief BTW

fysieke planner

90 dagen keuzekracht planner

€16,49 inclusief BTW

een dagelijks ritueel voor krachtige focus & zichtbare groei

Om jouw werk en dat wat je graag wilt bereiken te doen, heb je keuzekracht nodig. Keuzekracht is het helder maken van je prioriteiten. Deze prioriteiten vertaal je in concrete dagelijkse acties. Zowel voor je werk als voor jezelf.

Leven is meer dan alleen werken. Om te werken is het nodig dat je ruimte maakt om te ontspannen en weer op te laden. Aandacht voor jezelf en de mensen in jouw omgeving. Zodat je groeit in mens-zijn.

Elk kwartaal bepaal je jouw focus. In de 90-dagen keuzekrachtplanner beschrijf je dagelijks op welke focusacties jij je richt; je plant je focustaken, regelzaken, ontspanning en oplaadmomenten.

In een 24-uurs agenda registreer jij wat je doet met jouw tijd. Ideaal voor als je werkt in onregelmatige diensten, een studie volgt of behoefte hebt aan het structureren van je dagindeling.

Wat levert deze planner je op?

Focus

Grip op tijd & energie

Ruimte in je hoofd

Inzicht in jezelf

Dankbaarheid

Uit welke onderdelen bestaat de planner?

90 dagen focus

Bepaal je focus voor de komende 90dagen. Wat wil je doen, maken, bereiken, leren?

Week overzicht

Je focusdoelen maak je kleiner en plan je in bij de weekoverzichten. Overzicht per week.

24 uurs Agenda

De 24-uurs kolom kun je gebruiken om tijdblokken te markeren.

Focustaken

Focustaken

Je focustaken zijn je belangrijkste activiteiten die je moet doen om je doel te bereiken. Deze plan je elke dag.

To Do's

Plan hier je dagelijkse regeldingen. Geen losse briefjes maar alles in 1 systeem.

Opladen & Loslaten

Maak ruimte voor ontspannen, dat is niks doen! Laad op door activiteiten waar jij energie van krijgt.

Notities

Schrijf van je af. Door te schrijven gaat de informatie uit je hoofd naar papier. Wat wil je onthouden?

Losse eindjes

Het leven loopt vaak anders dan wij plannen. Systemen lopen vast, of wijzelf. Schrijf hier wat is blijven liggen.

Dankbaarheid

Sluit je dag af met dankbaarheid. Wat heeft je geraakt vandaag, waar ben je blij mee?

Ervaringen deelnemers pilot 2018

'De planner is uitnodigend, overzichtelijk en heeft een mooie lay-out. De planner is naar mijn idee vooral geschikt voor ZZP-ers, managers, teamleiders -en beleidsmedewerkers. Omdat mijn werk sterk afgebakend is gebruik ik de planner vooral buiten mijn werk. Het belang van focus, afstreeplijstjes en het inplannen van rust is waardevolle toevoeging naast mijn agenda'
Lisette (deelneemster pilot 2018)
Gespecialiseerd geriatrisch verpleegkundige
'Ik vind de planner vooral geschikt voor mensen die moeite met focus hebben. De PDF-instructie met de mindmap-oefening vond ik verhelderend. Lastig vind het om goed onderscheid te maken tussen focustaken en to do's. Positief vind ik de onderdelen opladen, ontspannen en dankbaarheid. De agenda met kolommen heb ik vaak achteraf ingevuld. Het was inzichtgevend om te zien waar ik mijn tijd aan heb besteed'.
Lies (deelneemster pilot 2018)
Organizer

De keuzekrachtplanner

Francien Kramer

De Keuzekrachtplanner is ontwikkeld door Francien Kramer. In haar werk als docent, hulpverlener en als coach heeft zij talloze schema’s getekend voor haar studenten en coachklanten met als doel ‘het krijgen van overzicht’ het plannen van werk met ruimte voor ontspannen en opladen.

In veel bestaande systemen ligt de focus vooral op het organiseren van werk, terwijl werk, opladen en ontspannen in elkaars verlengde horen te liggen.

Omdat er geen systeem voorhanden was dat aan haar criteria voldeed, ontwierp zij haar eigen systeem. Een systeem dat 24/7 ruimte geeft om krachtige keuzes om te zetten in dagelijkse acties.

Gericht op een leven met meer aandacht, balans en groei. En op een leven vanuit dankbaarheid.

Niet alles wat jouw aandacht vraagt, heeft jouw aandacht nodig!

Maak krachtige keuzes!

Voor wie is deze planner geschikt?

Sociale professionals die eigen werk en tijd kunnen plannen

Als sociale professional ben je beroepsmatig veel bezig met de agenda van anderen. Soms ten koste van jezelf. Waar ligt jouw focus? Hoe zorg jij goed voor jezelf? Met behulp van deze planner maak jij dagelijks een keuze om vorm te geven aan je eigen leven, zodat je meer te geven hebt aan een ander.

Zelfstandige professionals met behoefte aan focus & balans

Je ideeënstroom stopt nooit, met gevaar dat je weinig afkrijgt. Wat wordt jouw focus, hoe verdeel je jouw tijd en energie voor de komende 90 dagen? In deze planner kun je 24/7 je tijd, focus en energie beheren en werken aan zichtbare groei.

Personen die worstelen met (psychische) ziekten & balans

Beperkingen in je leven door psychische problemen of ziekte vragen om structuur en balans in je leven. Je hebt invloed op hoe je de energie die je wel hebt, gebruikt. In deze planner kun je plannen en bijhouden waar je energie naar toe gaat en wat je gaat doen om nieuwe energie te krijgen.

Studenten die voortgang willen realiseren

Veel studenten lopen vast op het maken van een studieplanning. Deze planner geeft je een houvast voor 90dagen om vanuit een heldere focus te werken aan je studievoortgang. Doe elke dag het belangrijkste eerst en je gaat vooruit.

Ervaringen deelnemers pilot 2018

'Ik merk dat ik het lastig vind om mij aan mijn planning te houden. De planner heeft mij geholpen om stil te staan en oorzaken hiervoor te vinden. Het invullen van mijn dankbaarheid maakt mij duidelijk wat ik het meest belangrijk vind'.
Els (deelneemster pilot 2018)
Zelfstandige
'Deze planner is vooral geschikt voor betrokken mensen met meerdere rollen in hun leven. Het inzicht dat er een extern geheugen beschikbaar is en tegelijk een verlengstuk van jezelf waarin je niet alleen aandacht heb voor taken maar ook expliciet je afstand (stilstaan bij de hectiek van de dag) en dankbaarheid kan weergeven. Nu nog meer doen. Het is een Eye-opener voor mij dat je ook ontspanning kan plannen'.
Annelies (deelneemster pilot 2018)
MT-lid & Beleidsmedewerkster verslavingszorg

Wat je ontvangt:

1. Je ontvangt de 90 dagen keuzekrachtplanner per post. Deze A5 formaat planner (234 pg) is ingebonden met spiraal en voorzien van:

  • een kalender 2019 en 2020,
  • 1 pagina met ruimte voor persoonlijke gegevens,
  • 13 weekoverzichten,
  • 90 dag overzichten en 24-uurs agenda,
  • 4 focuspagina’s voor jouw focusdoelen & taken,
  • 2 reflectiepagina’s met vragen om aan het eind van de 90dagenperiode de balans op te maken
  • 9 notitiepagina’s.

2. Bij je bestelling ontvang je een PDF-instructie waarin het gebruik van de planner wordt uitgelegd. 

3. Je wordt toegevoegd als gebruiker aan het e-zine Keuzekracht inspiratie & tips. In Keuzekracht krijg je praktische informatie voor persoonlijke en professionele groei en leven vanuit meer balans en dankbaarheid. Dit e-zine ontvang je automatisch in je mailbox, je kunt je hier ook voor uitschrijven.

Ervaringen deelnemers pilot 2018

'Ik denk dat de planner vooral handig is als je werk hebt dat nooit klaar is. Mijn werk is heel erg afgebakend, dus dat neem ik niet mee in mijn planner. De weekoverzichten zijn voor mij het prettigst. Ik vind het heerlijk om per week op te schrijven wat ik wil doen'.
Joline (deelneemster pilot 2018)
Verpleegkundige
'Het boekje geeft mij vooral overzicht en inzicht. Ik denk dat ik normaliter veel in mijn hoofd hou, doe en plan. Door het op te schrijven geeft het mij meer rust. De planner is breed inzetbaar, ik denk dat deze ook heel geschikt is voor mensen met ASS en concentratieproblemen'.
Monique (deelneemster pilot 2018)
Zelfstandig zorgondernemer
'Ik vind de planner geschikt voor mensen die moeite hebben met plannen en de focus elke keer ergens anders leggen. Mij heeft de planner rust in mijn hoofd gebracht. Ik ga doelgerichter bezig. Het is nog wat zoeken hoe ik er nog beter mee om kan gaan, maar ik heb er vertrouwen in dat dit ook groeit'.
Aukje (deelneemster pilot 2018)
Zelfstandig verpleegkundige

Veelgestelde vragen

Schrijven helpt jou om informatie uit je hoofd te halen en te ordenen. Een heel groot deel van ons leven speelt zich digitaal af, als tegenwicht voor het digitale wilde ik zelf een planner op papier. Een planner die je niet aan hoeft te zetten, die je goed kunt bewaren en waar je in kunt bladeren. Met ruimte voor persoonlijke notities.

Veel goede voornemens ontstaan aan het begin van een nieuw jaar. Vaak sneuvelen deze al na enkele weken. Een kwartaal is een overzichtelijke eenheid. Je kunt elk kwartaal opnieuw beginnen en starten met heldere focusdoelen die je inplant. Hierdoor vergroot je de kans op het bereiken van jouw doelen.

De planner kun je goed naast een digitale agenda in outlook of op je telefoon gebruiken. Afspraken met anderen zijn handig om in beide systemen op te nemen. Je persoonlijke keuzes, focus, balans en dankbaarheid schrijf je in de planner.

Bestellingen worden verwerkt op maandag, woensdag en vrijdag. Je ontvangt je planner in principe binnen 2 werkdagen.

Bij je bestelling van de planner ontvang je een instructie hoe  je de planner het beste kunt gebruiken. Daarnaast ontvang je het e-zine keuzekracht waarin je tips en inspiratie ontvangt om het werken met de planner tot een succes te maken.