WerkbalansAPK (abonnement) - francienkramer.nl

Werkbalans APK

Jaarlijkse werkbalans check voor dienstverleners

Werkbalans APK biedt jou de kans om jaarlijks met een externe coach in gesprek te gaan over jouw werkbalans en wat je bezighoudt op het werk.

Het doel van de Werkbalans APK is het onderzoeken van de huidige werkbalans en hoe deze te versterken. De Werkbalans APK start met de afname van de Werkbalansscan, gevolgd door een jaarlijks Werkbalans APK gesprek. 

Waar bestaat de Werkbalans APK uit?

  • Onderdeel 1  | Afname Werkbalans Scan waardoor jij zicht krijgt jouw drijfveren
  • Uitgebreide toelichting op jouw scan toegespitst op jouw werksituatie
  • Fysieke psychologische rapportage thuisgestuurd
  • Onderdeel 2 | Jaarlijks een Werkbalans APK gesprek met als doel de werkbalans te behouden en te versterken
  • Eigen online omgeving waarin alle documentatie rond de Werkbalans APK bij elkaar blijft. Alleen jij en je coach hebben toegang tot deze informatie.

Onderdeel 1 | De WerkbalansScan

(eenmalige afname bij start abonnement)

De Werkbalansscan geeft inzicht in wat een werknemer motiveert en hoe een werknemer denkt. Met de Werkbalansscan wordt eenmalig een drijfverenprofiel van de werknemer opgesteld. Dit profiel biedt een kader voor je jaarlijkse Werkbalans APK gesprek.

De voordelen van de Werkbalans Scan

Onderdeel 2 | Het Werkbalans APK gesprek

(een jaarlijks terugkerend gesprek rond werkbalans)

In het Werkbalans APK gesprek gaan we vanuit het drijfverenprofiel dieper in op jouw  motivatie, energie, stress, communicatie en ontwikkeling in je werk.

Het gesprek duurt een uur en vindt online plaats. Ter voorbereiding ontvang je een korte vragenlijst. Na afloop van het gesprek maak je een verslag, deze sla je op in jouw persoonlijke coachomgeving. Er vindt geen inhoudelijke terugkoppeling plaats naar de werkgever. Het is aan jou wat je met je collega’s en werkgever deelt. 

De voordelen van het Werkbalans APK gesprek

Ruimte om vrijuit te spreken over je werk, zonder consequenties voor jouw functie en/of de werkrelatie.

 

Geen inhoudelijke terugkoppeling naar je werkgever.

Jaarlijks een terugkerende afspraak met een coach zorgt voor continuïteit t.a.v de werkbalans.

Inzichten vanuit jouw drijfverenprofiel en het Werkbalans APK gesprek helpen je om betere keuzes te maken en makkelijker te communiceren op de werkvloer.

Hoe ziet het Werkbalans APK proces in stappen eruit?

Het Werkbalans-APK Abonnement wordt per persoon afgesloten voor minimaal 1 jaar en bevat:

  • Een eenmalige investering van €297,- excl. 21% btw voor de afname van de Werkbalansscan. Dit bedrag is inclusief toelichting en fysieke rapportage.
  • Een jaarlijkse investering van €197,- excl. 21% btw voor het jaarlijkse Werkbalans APK gesprek. Dit is inclusief voorbereiding, gesprek, nazorg en dossiervorming.

Het abonnement start met de betaling van de eenmalige investering (€297,- excl. 21% btw) via IDEAL. De investering voor het jaarlijkse Werkbalans-APK gesprek  (€197,- excl.21% btw) wordt in het daaropvolgende kwartaal via automatische incasso afgeschreven en loopt door tot wederopzegging.

STAP 1

Bestellen Abonnement

Je bestelt het Werkbalans APK abonnement. De eenmalige betaling voor de Werkbalansscan wordt verwerkt en je ontvangt een bevestiging van je abonnement.

Na een kwartaal wordt de jaarlijkse bijdrage afgeschreven via incasso.

STAP 1

STAP 2

De Werkbalansscan

Je ontvangt binnen 1 werkdag na bestelling een mail met instructie voor het afnemen van de WerkbalansScan. Voor deze scan hoef je de deur niet uit, je maakt deze op je pc/laptop. 

Daarnaast ontvang je een link waarmee je online je afspraak kunt inplannen. In dit gesprek (van ongeveer een uur) ontvang je (online) een toelichting op jouw persoonlijke profiel. Daarna ontvang je een fysieke rapportage thuisgestuurd zodat je alles na kunt lezen.

STAP 2

STAP 3

Het Werkbalans APK gesprek

Een half jaar na de scan krijg je een uitnodiging per mail met een aantal voorbereidingsvragen voor je eerste Werkbalans APK gesprek.

In dit gesprek wordt  dieper ingegaan op thema’s die belangrijk zijn bij een goede werkbalans. Dit zijn: motivatie, energie, stress, communicatie en jouw ontwikkeling. 

Het drijfverenprofiel en jouw voorbereiding zijn hierin belangrijke input. Na afloop maak je een kort verslag van de inzichten en actiepunten.

STAP 3

Vraag & Antwoord

Het contract sluit je af voor minimaal één jaar en loopt door tot het contract wordt opgezegd. Na het eerste jaar is kun je het contract opzeggen voor de vervaldatum van de eerstvolgende betaling.

Opzeggen kan per mail naar info@francienkramer.nl ovv jouw naam of  binnen het klantportaal van jou op de website francienkramer.nl

Ja dat kan. Het hangt er natuurlijk wel vanaf of je zelf betaalt of dat je werkgever dit doet. Als je een coachabonnement hebt afgesloten kun je extra sessies afnemen voor €150,- exclusief 21% btw. Dit is inclusief voorbereiding, gesprek (1 uur) nazorg en dossiervorming.

Extra sessies worden apart gefactureerd.

Korting op de Werkbalans APK is mogelijk als er 8 of meer werknemers van het bedrijf waar jij werkzaam bent een contract afsluiten. Stuur een mail naar info@franienkramer.nl als dit voor jou geldt.

Dat lossen we op! Heb je nog vragen of opmerkingen, stuur een mail naar info@franienkramer.nl of vul het contactformulier in op de website (onder tab contact). Je krijgt binnen 1 werkdag een reactie.

Tot Slot

Deze coachservice biedt jou een laagdrempelige manier om in gesprek te gaan. Ik ondersteun je graag bij het behouden en versterken van jouw werkbalans!

Francien Kramer | Werkbalanscoach

Francien Kramer | Werkbalanscoach

Ondersteunt zorgprofessionals en dienstverleners bij het behouden en versterken van een goede werkbalans.

francienkramer.nl draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders